Un nou eyeliner preferat: Bourjois Liner Reveal

Daca imi urmariti de ceva timp blogul sau contul de instagram probabil ati observat ca nu folosesc foarte des, atunci cand ma machiez, eyelinerul. Am niste pleoape care nu ma ajuta foarte mult (mai ales la exterior) si pentru ca linia de tus sa imi iasa perfect la ambii ochi (daca nu e cat de cat perfect mai bine sterg, am o nebunie – stiu 🙂 ) operatiunea imi ia ceva mai mult timp. Si cum nu il am mereu la dispozitie prefer sa ma abtin si aleg un machiaj ceva mai rapid.

Doua dintre eyelinerele mele preferate si cele pe care le tin mereu in trusa de makeup sunt Benefit They’re Real! Push-Up Liner si Kat von D Tattoo Liner, iar mai nou Bourjois Liner Reveal. Pe cel din urma am evitat o perioada sa il folosesc pentru ca este un tus foarte lichid (eu fiind fana celor mai uscate) si banuiam ca imi va lua minute bune pana voi putea realiza linia “perfecta” la ambii ochi. Insa m-am inselat si m-am descurcat minunat chiar din prima.

Liner Reveal ShinyDe mare ajutor imi este pensula cu varful extrem de moale si fin care ma ajuta de fiecare data sa trasez frumos atat un contur subtire cat si unul ceva mai gros (in general prefer varianta subtire fix la baza genelor).

Bourjois Liner

Tusul Bourjois Liner Reveal are o formula rezistenta, de un negru intens cu efect lucios (de unde si denumirea de Shiny). Celelalte doua preferate (Benefit si Kat von D) sunt ceva mai mate. Nu se scurge si nici nu se intinde, iar linia trasata se vede mereu curata si foarte dreapta pe pleoapa (vedeti in poza de mai jos). Multe dintre tusurile lichide incercate pana acum de mine se intindeau atat de aiurea pe pleoapa mea incat linia parea mereu miscata (cu purici, daca pot sa ma exprim asa).

eyeliner bunTusul are 2,7ml si la Emag are pretul de 31.99 lei.

Voi l-ati incercat?

Care este eyelinerul vostru preferat?

Va pup si va mai astept!

Nu uitati de concurs!