Brow Contour Pro – noul creion 4 in 1 de la Benefit

Pentru mine un machiaj nu va fi niciodata complet fara definirea, conturarea sau accentuarea sprancenelor. Poti sa folosesti cel mai minunat fond de ten din lume, sa iti faci genele super lungi si super arcuite, sa te dai cu cel mai intens ruj rosu, totul e cam in zadar daca sprancenele nu sunt finisate si ingrijite. Nu trebuie nici sa iasa in evidenta, dar nici sa stea ascunse ci sa fie, cum imi place mie sa le zic, “perfecte-imperfecte”.

Si pentru ca sunt super curioasa atunci cand aud despre lansarea unui nou produs pentru sprancene si nu pot sta in loc pana nu-l incerc, in articolul de astazi va voi povesti despre Brow Contour Pro de la Benefit – un creion 4 in 1 ce contine cam tot ce avem nevoie pentru ca sprancenele noaste sa fie bine si frumos definite.

Brow Contour Pro

 

Este disponibil in 5 variante (sau 3 nuante, depinde cum vrei sa zici): 1 Blonde Light, 2 Brown Light, 3 Brown Medium (care are aceleasi nuante de umplere ca si Brown Light, difera doar definerul si iluminatorul), 4 Brown Black Light, 5 Brown Black Deep (aceleasi nuante de umplere cu Brown Black Light, difera doar definerul si iluminatorul) si fiecare varianta vine la pachet cu inca patru nuante. 🙂 Mai tineti minte creioanele/pixurile acelea cu care ne jucam in copilarie si ne puteam alege dintr-un singur click culoarea cu care voiam sa scriem? Ei cam asa sta streaba si cu Brow Contour Pro. Acesta include 2 nuante pentru umplere, un capat pentru definirea formei si un iluminator. Este cam tot ce avem nevoie pentru a deveni mici experti in conturarea sprancenelor.

Cum trebuie sa procedam:

  1. incepem cu nuanta deschisa si o aplicam de la inceputul sprancenei pana la arc.
  2. terminam cu nuanta inchisa pe care o aplicam de la arcul sprancenei si pana la capatul acesteia.
  3. definim marginile aplicand definer-ul sub toata spranceana, iar deasupra ei de la arc pana la capat.
  4. iluminare – aplicam nuanta iluminatoare chiar sub arcul sprancenei si apoi o intindem incetisor.

Pentru ca produsul sa iasa din carapace rotim putin cate putin de la mijloc, de unde vedeti sagetile acelea mai multe. Simplu, nu?

Eu l-am folosit in ultima saptamana doar pe el si pot sa spun asa:

 • rezista super bine, nu se transfera pe haine, nu se intinde pe frunte sau pe tample si nici nu curge
 • poate fi utilizat chiar si de persoanele care nu sunt mari experte in ale machiajului
 • cele doua nuante de umplere poti fi combinate foarte usor atunci cand vrei sa obtii nuanta perfecta pentru spranceana ta
 • este ideal in calatorii, fiind un creion multifunctional. In plus, partea cea mai inchisa o poti folosi si ca liner. shhh..
 • va recomand sa mergeti la unul dintre brow bar-urile disponibile in magazinele Sephora si sa rugati una dintre fetele de acolo sa va dea un pic cu el.

Benefit

Mi-am facut in dimineata aceasta o poza ca sa vedeti cum arata si pe sprancenele mele. Am folosit varianta 3 Brown Medium si am aplicat cea mai deschisa nuanta cu miscari scurte si precise pentru a desena firele de par lipsa, iar cu nuanta inchisa am trasat linia de la capatul sprancenelor pentru a le face sa fie cat de cat la egalitate. Nuanta iluminatoare este ideala sub spranceana pentru a da impresia aceea de mai multa arcuire.

Va pup si va mai astept! Daca il incercati sa reveniti cu impresii si sa imi spuneti cum vi se pare.