Primul magazin TOPSHOP din Romania

Saptamana aceasta, mai precis vineri – 15 Martie, se va deschide in Bucuresti Mall Vitan primul magazin al retailerului britanic TOPSHOP TOPMAN.

Eu recunosc ca nu mai am deloc rabdare si ca abia astept sa vina ziua de vineri. De fiecare data cand mergeam la Londra imi rezervam cel putin doua-trei ore pentru a cerceta TOPSHOPUL acela imens de la Oxford Circus. Nu plecam niciodata cu mana goala si tot ce mi-am cumparat de acolo am purtat de-am disperat. Ador jeansii lor si am deja in plan sa imi mai cumpar cateva perechi!

In cazul in care nu stiti, Topshop este un brand englezesc foarte apreciat pentru aerul fresh al colectiilor sale si pentru piesele de designer. Cu peste 500 de magazine in intreaga lume si un lant online foarte bine dezvoltat, brandul promite o varietate de peste 200 de produse de imbracaminte, incaltaminte si make-up si un serviciu de personal shopping cu care sa duca experienta de cumparare la un alt nivel.

Brandul care vinde la nivel global o pereche de jeans la fiecare 10 secunde va dedica 70% din spatiul comercial colectiilor TOPSHOP de haine si accesorii din liniile mainline, Boutique si denim, in timp ce 30% din suprafata va fi ocupata de colectiile TOPMAN mainline, denim si formal outwear.

“Cautam in permanenta sa imbunatatim si sa inovam experienta de shopping pentru clientii nostri, atat in mediul online, cat si in offline, si suntem extrem de incantati ca noul nostru concept de design de magazin marcheaza expansiunea noastra în România. Aceasta inaugurare anunta inceputul unui parteneriat de succes alaturi de Voici La Mode“, a declarat Paul Price, CEO, Topshop Topman.              

Magazinul este adus in sistem de franciza de grupul Voici La Mode, care mai detine franciza si pentru magazinele Marks & Spencer din Romania.    

Va pup si va mai astept!