Trei de la Chanel

Zilele trecute mi s-a facut asa un dor de fondul de ten Chanel Vitalumiere Aqua incat ma bate un gand nebun sa mi-l recumpar. L-am mai avut in urma cu cativa ani si mi-a placut tare mult, insa la momentul acesta mi se pare un picusor cam scump (prefer sa il iau cand e reducerea aceea de -20% la toate produsele din magazinele Sephora) si trebuie sa ma mai gandesc ce sa aleg intre el si noul lansat Water-Tint Foundation.

Pana ma decid eu ce si cum sa fac m-am gandit sa va povestesc un pic despre trei dintre cele mai folosite produse Chanel pe care le am.

CHANEL LES BEIGES Healthy Glow Foundation SPF 25 / PA++ – este un fond de ten (eu asa prefer sa il numesc) foarte lejer. Mi se pare ideal atat pentru vara cat si pentru zilele in care nu ai chef si nici foarte mult timp la dispozitie ca sa te machiezi.

CHANEL ROUGE COCO Adrienne – un ruj nude extrem de usor de aplicat si de purtat. Este unul dintre rujurile pe care le tin mai mereu in geanta mea de makeup.

CHANEL OMBRE PREMIÈRE Patine Bronze – un fard cremos intr-o nuanta foarte frumoasa de bronz care se potriveste atat pentru seara cat si pentru zi, se poate aplica chiar si cu degetele si este super rezistent. Iar pe pleoape se vede absolut superb!

Voi ati incercat produsele de machiaj de la Chanel? Aveti vreo recomandare?

Va pup si va mai astept!