Cele mai noi produse de skincare si makeup de la L’oreal Paris

A venit luna iulie si odata cu ea a inceput si perioada concertelor (cine a fost la Ed Sheeran aseara?), festivalurilor, vacantelor asa ca cei de la L’oreal Paris s-au gandit la nevoile pielii noastre si ne-au pregatit doua produse (unul de skincare si unul de makeup) ideale pentru aceasta vara.

Hydra Genius

HYDRA GENIUS Liquid Moisturizer este prima crema fluida, hidratanta cu textura apoasa de la L’oreal Paris. Aceasta ofera o doza de hidratare intensa ce are la baza apa de aloe vera si acidul hialuronic. Aloe Vera este bogata in minerale ce retin apa. Acidul hialuronic, ce se regaseste de altfel si in tesutul pielii, asigura ca tenul ramane hidratat timp de 72 de ore.

PRIMA SOLUTIE DE HIDRATARE OBTINUTA PRIN EMULSIE INVERSA – Hydra Genius este un produs bazat pe principiile emulsiei inverse, prin care apa de aloe vera este elementul principal de hidratare. Cu 2/3 apa si 1/3 ulei hranitor produsul are o formula care va fi absorbita mai rapid de catre piele. Textura lejera si racoritoare nu ramane lipicioasa, iar tenul isi pastreaza aspectul luminos, natural si hidratat.

Are un difuzor cu pompita pentru o dozare optima si igienica a produsului, o cantitate de 70 ml si costa in jur de 47 lei. Este disponibila in doua variante special create pentru tipul nostru de ten: ten normal spre mixt cu o textura apoasa si ten normal spre uscat cu textura de gel-crema.

L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer – un corector cu o putere foarte mare de acoperire. Poate fi aplicat atat in zona ochilor cat si pe intreaga fata, fiind un bun inlocuitor al fondului de ten, de mare ajutor fiind si super aplicatorul kingsize. Textura este lejera, nu usuca pielea, rezista foarte bine, iar daca aveti cearcane adanci stie sa le ascunda foarte bine. Eu am un pic de lucrat cu el in primele minute de la aplicare pentru ca daca nu il setez foarte bine, imi intra in liniile fine pe care le am in jurul ochilor, insa in afara de acest aspect si tinand cont de cat este de rezistent (mai ales pe caldurile astea infernale) nu prea am ce sa ii reprosez.

Voi ati incercat vreunul dintre dintre cele doua produse descrise mai sus?

Va pup si va mai astept!

INSTAGRAM